nello construct

Arme deținute ilegal de un tânăr de 25 de ani din Cluj

O armă şi peste 300 de alice, deţinute ilegal,  au fost ridicate de poliţiştii clujeni, în urma unor percheziţii imobiliare, iar faţă de un tânăr se fac cercetări pentru nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj – Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, Judecătoria Cluj-Napoca a autorizat efectuarea a două percheziţii domiciliare, într-o cauză în care un tânăr este suspectat de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.

Din investigaţiile efectuate de poliţişti a reieşit că bărbatul, de 25 de ani, din Cluj, ar deţine ilegal arme, din categoria celor supuse autorizării.

În timpul percheziţiilor efectuate, a fost descoperită o armă neletală, respectiv un pistol de tir sportiv cu aer comprimat, precum şi peste 300 de alice, deţinute fără drept. Acestea au fost ridicate de poliţişti în vederea continuării cercetărilor.

Pentru documentarea întregii activităţi infracţionale şi luarea măsurilor legale, faţă de acesta se continuă investigaţiile sub aspectul comiterii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: