Arieșul Mihai Viteazu, victorie la primul amical al iernii

foto_012017_ariesul-mv-amicale

În primul amical al iernii, Arieșul Mihai Viteazu, ocupanta locului 10 în clasamentul ligii a IV-a, din județul Cluj, a întâlnit sâmbătă de la ora 12, pe terenul din localitatea Plăiești, pe Minerul Iara, echipă care la finalul turului a ocupat fotoliul de lider în liga a V-a, zona Câmpia Turzii.

A fost un joc viu disputant, fond pe care gazdele au reușit să se desprindă în prima parte  la două goluri prin reușitele lui Marius Ignat și Mihai Hidișan. În partea secundă tot  au fost la timonă prin minutul 65, când au mai punctate de două ori prin Cătălin Crișan și Denis Roșu. Oaspeții pregătiți de Răzvan Nădășan, au redus din diferență prin Drăgan din penalty și Raul Miclăuș.

Pentru noi a fost un test destul de reușit, pe parcursul căruia am testat și câțiva jucători din propria pepinieră. Am reușit să controlăm jocul destul de bine timp de 60-65 de minute, după care am trimis in teren câțiva tineri. La acest moment sunt mulțumit de evoluția jucătorilor, dar până la debutul sezonului de primăvară mai avem de corectat câte ceva în angrenajul echipei”, a concluzionat la finalul jocului Lucian Roșu, tehnicianul celor de la Arieșul Mihai Viteazu.  

Ariesul va disputa urmatorul joc de verificare simbata 28  ianuarie 2017, de la ora 12, in compania celor de la Ariesul Baia de Aries, tot pe terenul din localitatea Plaiesti.

Arieșul Mihai Viteazu – Minerul Iara 4 – 2 (2-0)

Marcatori: M. Ignat, Hidișan, Crișan, D. Roșu / Drăgan (p), Raul Miclăuș

Arieșul: Ionele, D. Tolomeiu, B. Buglea, I. Florea, M. Ignat, A. Linca, M. Hidișan, H. Moldovan, G. Sadaguschi, Alex. Pop, Sg. Ghip, Sg. Mărginean, I.Pârțilă, D. Roșu, A. Pintea. Antrenor Lucian Roșu.

Minerul:  Buta – Drăgan, Vicovan, Macarie, Mîrzan, Bica, Raul Miclăuș, Griober, Rostaș, Pălăcean, S. Ignat, Todor, Lorinz, Tehei, Rareș Miclăuș. Antrenor: Răzvan Nădășan.

Foto: arhivă.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top