Arieșul Mihai Viteazu a făcut un pas înainte în Cupa României

foto_102015_ariesul-cfrdej-cupa-01

Vineri 16 octombrie 2015, de la ora 16, cochetul stadion din localitatea Mihai Viteazu a găzduit meciul de fotbal dintre echipa locală Arieșul și CFR Dej, partidă care a contat pentru faza județeană a Cupei Românie Timișoreana. Gazdele au reușit să modifice tabela de marcaj încă din minutul 4, prin Lucian Nemeș,pentru a-și ușura misiunea în acest joc, care nu a fost unul ușor după cum și-ar fi închipuit unii în ciuda faptului că echipa dejeană ocupă ultima poziție a clasamentului ligii a IV-a. În ciuda unor ratări, prima parte se încheie cu avantaj minim în favoarea gazdelor.

În partea secundă, chiar dacă scenariul se repetă, tabela a fost modificată în minutul 73, când Alin Fechete a majorat avantajul gazdelor. Au urmat alte ratări ale gazdelor, inclusiv o bară transversală, iar în minutul 80, George Kiesz centrează în forță pe jos, iar un apărător dejean a deviat mingea în proprie poartă, scor care consfințește victoria fără dubii a echipei din Mihai Viteazu.

Dorel Mureșan a avut la dispoziție pentru acest joc următorul lot de jucători:

Arieșul Mihai Viteazu – CFR Dej  3 – 0 (1-0)

Marcatori: Lucian Nemeș (4), Alin Fechete (73), autogol (80)

Tudor Barta (cpt), Flaviu Pintea portari – Bogdan Boboia, Darius Tolomeiu, Ionuț Florea, Denis Popa, Mirel Varga, George Kiesz, Vasile Mercean, Alin Fechete, Lucian Nemeș, Robert Balint, Raul Mureșan și Andrei Rus.

Următorul joc pentru Arieșul este programat sâmbătă 24 octombrie 2015, ora 11.00, pe teren propriu, în compania celor de la CFR Dej, de această dată în campionat.  

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top