m install
nello construct

Arhiepiscopia Clujului accesează fonduri europene pentru a crea locuri de muncă

floris

Arhiepiscopia Vadului, Feleacului şi Clujului a lansat primul proiect pe care îl va realiza cu fonduri europene şi care se referă la oferirea unor locuri de muncă în cadrul a două mici întreprinderi – o tipografie și o brutărie.

Lansarea oficială a proiectului a avut loc în Sala „Nicoale Ivan” din cadrul Centrului Eparhial si s-a desfășurat în prezența Înaltpreasfințitului Părinte Andrei, Mitropolitul Clujului. Au luat parte consileri, asistenți sociali, preoți și persoane implicate în organizarea și derularea proiectului.

Intitulat „O şansă, o reuşită în viitor pentru persoane vulnerabile”, proiectul își propune să ofere 13 locuri de muncă în regiunea Nord-Vest, în beneficiul managerilor și a persoanelor vulnerabile vizate de proiect, consolidarea competențelor antreprenoriale pentru 15 lucrători sociali și 2 manageri și dezvoltarea capacității, competențelor, cunoștințelor și stimei de sine pentru 11 persoane din grupurile vulnerabile prin formare profesională și consiliere în vederea creșterii accesului acestora pe piața muncii.

Proiectul este finanţat prin POSDRU, respectiv Fondul Social European, şi va fi implementat în parteneriat cu Asociaţia Filantropia Ortodoxă Cluj-Napoca. Finanţarea are o valoare de 1.414.000 de lei, din care cofinanţarea nerambursabilă de 95 la sută.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 54 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: