m install
nello construct

Argillon Turda a fost preluată

floris

Fabrica din Turda va deveni în perioada următoare compania Lapp Insulator România. Producătorul autohton de izolatori din porţelan va face parte dintr-un grup internaţional care ocupă locul trei mondial în domeniu. Pentru anul 2008, conducerea Argillon Romania preconizează vânzări totale de 14 milioane de euro, scrie şi Ziarul Financiar.

 

Conducerea Argillon România anunţa la începutul anului 2008 că va derula pe parcursul a trei ani de zile un program de investiţii în valoare de 3 mil. euro în vederea retehnologizării fabricii de la Turda. Firma clujeană a investit în ultimii trei ani de zile aproximativ 10 milioane de euro în dezvoltarea capacităţilor de producţie ale fabricii din judeţul Cluj, astfel că în prezent se produc aici 6.000 de izolatori pe lună. Anul trecut, compania a obţinut o cifră de afaceri de 12 milioane de euro. Conform conducerii Argillon, în următorii doi ani fabrica va funcţiona la 85% din capacitate.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 56 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: