nello construct

Arest la domiciliu pentru un turdean, după ce a tâlhărit o minoră de 14 ani, furându-i telefonul mobil!

Un turdean de 22 de ani a fost arestat la domiciliu, pentru 30 de zile, după ce a imobilizat o minoră de 14 ani, în Piața Romană din Turda, și i-a furat telefonul mobil, după care a fugit de la locul faptei.

„La data de 21 septembrie a.c, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Turda au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în municipiul Turda, la locuința unui tânăr de 22 de ani, bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie.

În fapt, la data de 13 septembrie a.c., în jurul orei 19.00, tânărul, care se afla pe strada Piața Romană din municipiul Turda, ar fi imobilizat o minoră de 14 ani, iar ulterior i-ar fi sustras acesteia telefonul mobil.

După deposedarea minorei de telefon, ar fi fugit de la locul faptei, fiind identificat în cadrul investigațiilor demarate de polițiști.

În urma perchezițiilor au fost identificate și ridicate mijloace de probă pentru cauză, astfel că în baza probatoriului administrat, la data de 21 septembrie a.c., polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a acestuia.

A fost prezentat instanței, care a dispus luarea măsurii arestului la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile.”, a transmis IPJ Cluj.

RefleqtMedia menționează că tânărul era cunoscut pentru că stătea adeseori în parcarea de la Kaufland, la cerșit, încă de când era copil, având o atitudine mai agresivă atunci când cerea bani de la diverși trecători.

”În baza art. 227 alin. 1 Cod Procedură Penală, respinge propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda, formulată în dosar nr. 2479/P/2023, privind luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpatul L D. În baza art. 227 alin. 2 Cod Procedură Penală raportat la art. 202 alin. 1 și 4 lit. d) Cod Procedură Penală, art. 218 – art. 222 şi art. 243 Cod Procedură Penală, dispune luarea măsurii preventive a arestului la domiciliu faţă de inculpatul L D, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, prev. de art. 233 alin. 1 din Codul penal, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 21.09.2023, până la data de 20.10.2023, inclusiv. În baza art. 221 alin. 1 Cod Procedură Penală impune inculpatului L D obligaţia de a nu părăsi imobilul situat în , fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza.”, a fost decizia Judecătoriei Turda, luată ieri.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

2 Comentarii
Cele mai votate
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: