Arbitrii pentru FC Arieşul şi Mechel

nello construct

Sâmbătă, 30 august, se va disputa etapa a III-a a ligii secunde de fotbal. Interesant este că FC Arieşul a fost programată să joace în nocturnă, de la ora 20.30, fiind o premieră pentru echipa antrenată de Alexandru Pelici. Nu este exclus ca partida să fie televizată, dar deocamdată nu avem o confirmare în acest sens. În ceea ce priveşte arbitrii, atât FC Arieşul cât şi Mechel vor fi arbitrate de bucureşteni.

La partida Dacia Mioveni – FC Arieşul, care se va juca sâmbătă, de la ora 20.30, a fost delegat centralul Florin Miron (Bucureşti), ajutat la cele două linii de Ionuţ Borcan (Ploieşti) şi Cătălin Geambazu (Ploieşti).

Mechel se va deplasa la nou-promovata ACU Arad, unde va fi arbitrată de Dragoş Istrate (Bucureşti), ajutat de asistenţii Iulian Radu (Bucureşti) şi Mircea Orbuleţ (Bucureşti).

Dar iată şi celelalte partide ale etapei: CFR Timişoara – FC Bihor, FCM Târgu Mureş – FC Târgovişte,  Liberty Salonta – FC Drobeta, Internaţional Curtea de Argeş – „U” Cluj, Unirea Alba Iulia – Mureşul Deva, Minerul Lupeni – UTA Arad, CSM Rm.Vâlcea – Jiul Petroşani (duminică 31 august, ora 11.00).

Arbitrul turdean Sorin Mocan a fost delegat să arbitreze, la centru, partida Ceahlăul Piatra Neamţ – Progresul Bucureşti.

 

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: