Arbitrii pentru etapa de sâmbătă, în liga II de fotbal

nello construct

FC Arieşul Turda şi Mechel Câmpia Turzii vor juca sâmbătă în etapa cu numărul 9 din liga secundă de fotbal. Mechel Câmpia Turzii se va deplasa la Minerul Lupeni, echipă aflată şi ea în subsolul clasamentului. „Sârmarii” vor fi arbitraţi de o brigadă avându-l la centru pe Ştefan Erdei, din Oradea.

El va fi ajutat la cele două linii de Cătălin Haramuz din Reşiţa şi de Elena Gomoescu din Bucureşti.

 

FC Arieşul Turda va juca pe propriul teren cu Jiul Petroşani. Turdenii vor fi arbitraţi la centru de Claudiu Ştefănuţi din Năsăud, ajutat la cele două linii de Silviu Mocanu şi Emil Cristiea, ambii din Arad.

Arbitrul din Câmpia Turzii, Gabriel Mocean, a fost desemnat arbitru de rezervă la partida FC Bihor – UTA Arad, în timp ce Florin Potora va fi asistent la partida Concordia Chiajna – Forex Braşov, din seria I.

 

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: