nello construct

Ar trebui legalizată prostituția?! Cititorii au zis că…

Sondajul lansat de TurdaNews, pe tema legalizării prostituției, arată că sunt mai mulți adepți ai legalizării, decât cei care nu susțin ideea acestei activități organizate în mod legal.

Astfel, 59.83% dintre respondenții la sondaj consideră că prostituția ar trebui legalizată, în timp ce 32.48% se manifestă împotriva acestei idei. De precizat că 7.69% consideră că nu știu ce să spună sau nu-i interesează subiectul.

Sondajul a fost lansat după ce siteul nostru a arătat cum sub masca unor anunțuri de matrimoniale funcționează, de fapt, activități cu scop sexual (prostituție), dar care nu sunt controlate și nici nu sunt înregistrate pentru plata taxelor și impozitelor aferente, așa cum face orice angajat.

Detalii: Prostituție la Turda, sub masca ”matrimonialelor” online. Anunțurile sunt clare, dar… nimeni nu face nimic! (Sondaj: Ești de acord cu legalizarea prostituției?!)

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

1 Comentariu
Cele mai votate
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: