WhatsApp Image 2020 11 12 at 11.50.24

Appetito – prima aplicație de livrare mâncare din zona Turzii, și-a extins zona de livrare!

Prima aplicație de livrare mâncare din zona Turzii și-a extins zona de livrare, dar și locațiile de la care poiți să comanzi! Pe lângă persoanele din Turda, comenzi se pot face și din Mihai Viteazu, Săndulești, Copăceni și Bogata.

”Principalul obiectiv al aplicației APPETITO este să vă ofere posibilitatea utilizării unui serviciu de comenzi online de mâncare, prin care să aveți acces la produsele partenerilor noștri economisind timp în procesul de căutare a meniului dorit și de plasare și recepționare a comenzii. Bucurați-vă de meniul nostru descărcând aplicația acum!”, spun cei de la Appetito, aplicație lansată în luna august a acestui an.

Cei interesați pot comanda mâncare de la SunGarden, Urcan Grill, Edy Restaurant, Milexim, Veranda, Agora, Potaissa Hotel, Castelul Prințul Vânător, Alegria Centrale, Restaurant Dana , Pizzeria Bario, Pușca și Cureaua Lată, CSA Bravia, Pizzeria Da Mario Crolla și Savarina. Se poate comanda meniul zilei, burgeri, pizza, dar și alte mâncăruri, în funcție de locație. 

De pe aceeași aplicație, se pot face comenzi de la Nisan Market (mezeluri și carne, pâine și cereale, fructe și legume, băcănie, lactate și ouă, dulciuri și snacks, țigări, băuturi răcoritoare, cafea și ceai, băuturi alcoolice, curățenie și nealimentare, îngrijire personală, birotică și rechizite, produse animale), cu livrare oriunde în Turda sau în localitățile din zona extinsă recent!

Astfel, vă puteți face cumpărăturile foarte ușor, doar comandând ceea ce vă doriți, din confortul casei, selectând ce vreți să cumpărați și apoi finalizând comanda! Coșul de cumpărături va ajunge la dvs, fără niciun efort din partea dvs!

Cum funcționează?

După descărcarea aplicației trebuie să vă creați un cont prin introducerea numelui, adresei de e-mail și a numărului de telefon sau conectare cu Facebook. După aceea, singurul lucru care rămâne de făcut, este să plasezi o comandă!

Pentru aceasta, trebuie să alegi restaurantul și produsele pe care vrei să le comanzi, să le adaugi în coș și să treci adresa unde urmează să fie livrată comanda. Plata comenzii se va face numerar la momentul livrării. Poftă bună!

Descarcă Aplicația APPETITO și vei beneficia de:

▶ Posibilitatea plasării unei comenzi în câțiva pași rapizi și ușori din meniul nostru;
▶ Meniu diversificat;
▶ Livrarea comenzii tale până la ușă;
▶ Filtre care să ușureze plasarea unei comenzi;
▶ Opțiunea de pick-up – ridicarea personală a comenzii din restaurant.

Aplicația poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din Apple Store.

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.appetito

Apple Store: https://apps.apple.com/ro/app/appetito-romania/id1526892393

ULTIMELE articole:

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.