nello construct

Aplauze! Încă un salvator clujean a ieșit la pensie! (FOTO)

Pompierii sunt eroii la care visam noi când eram mici. Sunt mereu acolo când ești în primejdie și sunt gata să te salveze, chiar și cu prețul vieții lor.

Există multe cazuri în care salvatorii și-au pus în pericol propria viață pentru a-i salva pe ceilalți și oarecum e normal, fiind slujba lor, însă nu toată lumea ar avea atât de mult curaj să facă asta.

Întâlnim aproape în fiecare zi accidente, calamități, inundații, incendii etc. și de fiecare dată când suntem anunțați despre acestea, ni se spune și că echipajele sunt deja pe drum pentru a rezolva situația.

Deși poate fi un clișeu, putem spune că pompierii sunt eroii noștri. Dintre aceștia a făcut parte și maistru militar principal Dan Dorin-Petru care, acum, tocmai a trecut în rezervă, dar nu oricum, ci în aplauzele colegilor săi.

După 20 de ani de carieră militară, Dorin s-a despărțit astăzi de Detașamentul 2 Cluj-Napoca, privind în urmă la toate momentele frumoase și la toate viețile pe care le-a salvat, datorită dorinței sale de a-i ajuta pe ceilalți.

„După 20 de ani de carieră militară, timp în care a gestionat tot ce ține de autospecialele noastre de intervenție, maistru militar principal Dan Dorin-Petru a trecut în rezervă.
Întotdeauna dornic să ajute, meticulos și cu zâmbetul pe buze, acesta a primit aplauze din partea colegilor de la Detașamentul 2 Cluj-Napoca.
Dorin, îți mulțumim pentru tot!” – a transmis ISU Cluj pe Facebook

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: