m install
nello construct

API: Grecii de la Aktor au „turat motoarele” pe lotul 2 al Autostrăzii Sebeș-Turda

floris

Asociația Pro Infrastructura (API) a venit cu o veste bună în această dimineață, în ceea ce privește modul de lucru pe lotul 2 al Autostrăzii Sebeș-Turda.

Se lucrează la un ritm corespunzător, stadiul lucrărilor a ajuns la 80% și este posibil ca în a doua jumătate a anului 2021, să circulăm pe autostradă și pe acest tronson.

Conform API, cea mai importantă lucrare rămâne în zona nodului rutier de la Teiuș, la podul de trece peste calea ferată Cluj Napoca – Alba Iulia.

Imagini video cu autostrada în construcție puteți urmări aici: https://bit.ly/3oNl9hn

După o sumedenie de zone construite și refăcute în mod repetat în acești ani de șantier, grecii și-au dat în sfârșit seama că doar prin protejarea terasamentelor vor ieși din acest cert vicios. Așa că au suplimentat considerabil echipele care se ocupă de sistemul de scurgere a apei de pe autostradă. Au avansat consistent și la așternerea balastului stabilizat și asfaltului, rămânând pentru 2021 doar câteva puncte nevralgice neacoperite. La structuri subcontractorul Retter se apropie de finalizarea celui de-al doilea pod peste Mureș de la Sâncrai.

Punctul critic al șantierului rămâne în continuare zona nodului rutier de la Teiuș cu podul peste calea ferată Alba Iulia-Cluj Napoca, unde se desfășoară o cursă contra-cronometru pentru finalizarea pilelor podului până la începutul lunii decembrie, când este programată întreruperea liniei pentru ridicarea tablierului metalic.

Dacă se menține ritmul de lucru bun, iar CNAIR va face plățile rapid pentru lucrările efectuate, există toate șansele să circulăm pe cei 24 de km în a doua jumătate a anului viitor.” au transmis reprezentanții API.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: