FB IMG 1592756718428

Apel umanitar pentru victimele incendiului de vineri!

S-a lansat un apel umanitar pentru sprijinirea familiei din satul Muntele Cacovei (comuna Băișoara) care vineri și-a pierdut casa, grajdul de animale și anexele, în urma incendiului care a avut loc vineri.

„Dragi prieteni, o familie a comunității noastre trece prin momente de grea încercare după ce vineri dimineaţa, 19.06.2020, casa lor a fost cuprinsă de un incendiu ce a mistuit-o în totalitate. De asemenea a ars grajdul de animale şi anexe gospodăreşti.

Este vorba de familia Cirebea Valer şi Toiţa cu cei 3 copii dintre care unul minor – Vasilică – premiantul familiei.

În urma acestui incendiu familia și-a văzut distrusă în doar câteva momente agoniseala de o viață. Haideți să fim solidari cu cei aflați în supărări și în grele încercări și să dovedim că nu suntem indiferenți la necazul aproapelui.

Vă îndemnăm pe toți să dăm dovadă de implicare și să fim alături de această familie greu încercată, oferindu-le sprijin și susținere în măsura posibilităților. Vom adăuga ulterior și un număr de cont pentru cei care vor dori să-i ajute pentru a-și achiziționa materialele necesare refacerii casei.

Pentru sprijin moral şi material, familia poate fi contactată la numărul de telefon 0745 580 668 (Cirebea Valer) sau la adresa: Sat Muntele Cacovei Nr. 48A, Comuna Băişoara, judeţul Cluj.”, este mesajul de ajutor umanitar.

Comentarii

ULTIMELE articole: