Apel umanitar pentru moții din Apuseni, loviți de furia naturii! Oamenii au rămas pe drumuri, iar agoniseala de o viață s-a dus în doar câteva minute!

masina copaci

 

În cursul zilei de ieri relatam despre prăpădul făcut în Apuseni de apele ieșite din matcă ale Râului Arieș, după ploile torențiale căzute zilele trecute.

Râul Arieș a inundat locuințe, terenuri, a distrus drumuri naționale, oamenii s-au refugiat în podurile caselor, mașini luate de viitură sunt doar o parte din imaginea dezastrului din ultimele zile.

Citește și: https://turdanews.net/raul-aries-a-facut-prapad-in-apuseni/

Acum, câteva ONG-uri din zona Apusenilor au făcut un apel umanitar pentru a-și arăta solidaritatea: “Fii moț, fie și numai printr-un simplu gest! Arată că îți pasă!”.

Dacă ești moț adevărat, nu poți rămâne impasibil (apel umanitar, adresat moților de pretutindeni). Aseară la orele 23 am trecut pe la Ocoliș și Ocolișel. Mașini de pompieri, poliție, salvare, excavatoare, puhoaie revărsate. Imaginea dezastrului am avit-o astăzi. Frații noștri din Ocoliș și Ocolișel au rămas, mulți dintre ei, fără aproape nimic. Poate numai cu speranța că-și vor reface traiul tihnit obținut prin truda palmelor și a minții lor. Nu mai au nimic, nici măcar apă potabilă. Moții, cei care am participat la Caravana Drumului Rușinii, din 14 Mai 2021, ne-am unit eforturile pentru ajutorarea fraților noștri moți din Ocoliș și Ocolișel!

Alătură-te și tu nouă și Asociației Concordia Transilvană, respectiv Asociației Apuseni Transilvania și bravului Primar al Comunei Sălciua- Vasile Lombrea, în efortul de a-i ajutora pe cei năpăstuiți! Mulțumim Apuseni Info pentru susținere!!!!! Fii moț, fie și numai printr-un simplu gest! Arată că îți pasă!

Concordia Transilvană – RO68BTRLRONCRT00K3096702CUI 24191587 –

FIECĂRUI DONATOR I SE VA COMUNICA UN NUMĂR DE ORDINE. LISTA ACESTORA SI SUMELE FIIND PUBLICATE AICI! Este nevoie urgentă de apă și detergent sau de materiale de construcții. VĂ MULȚUMESC PENTRU SOLIDARITATE ȘI PENTRU PĂSARE!!!!!!”.

Subscribe
Notify of
guest
3 Comentarii
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top