Apel Umanitar: Ajutati-ne sa-i acordam o sansa la viata varului nostru Nicolae Şumandea!

foto_102015_sumandea-nicolae

Facem un apel catre toti prietenii, cunostintele si oamenii cu sufletul mare! In luna martie a acestui an a fost diagnosticat cu cancer limfom non-Hodkin. In urma acestui diagnostic, Nicu a urmat un tratament chimioterapeutic, 8 cure cu citostatice, iar lucrurile incepusera sa intre pe fagasul normal.

Calvarul pentru el si familia lui insa nu s-a terminat aici, pentru ca boala a recidivat in luna septembrie, fiind diagnosticat cu leucemie limfoblastica acuta. Dupa 6 luni semnele evidente ale vechii boli au reapărut. In prezent este internat in Spitalul de Hematologie din Cluj-Napoca, unde este tinut sub observatie de medici.

Nicu Șumandea are 22 ani si este din Campia Turzii.

Singura lui sansa la viata este un transplant de celule stem, in Israel, o interventie foarte costisitoare, dar care poate decide daca el va mai trai sau nu. Oare cat valoreaza o viata? E o intrebare la care nu vom putea raspunde probabil. Insa fiecare dintre noi putem face ceva, incepand de la a da un share acestei postari si pana la o donatie, intr-unul din conturile de mai jos.

Nu conteaza neaparat suma pe care o vom dona fiecare, conteaza sa fim multi cei care o facem. Va stam la dispozitie cu detalii, sau puteti sa-l sunati oricand pe fratele lui Nicolae, Claudiu Şumandea, 0753623452.

Titular cont: Şumandea Claudiu

Cont în LEI: RO07BTRL01301201D48496XX

Cont în EURO: RO28BTRLEURCRT00D484960

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top