Apel la solidaritatea presei împotriva declaraţiilor lui Avram Gal

nello construct

Jurnalistul Costică Petruş, moderator al emisiunii „Invitatul săptămânii” de la postul local One TV Turda, a făcut un apel către colegii din presă pentru a relata şi a lua poziţie faţă de declaraţia scandaloasă a consilierului din Câmpia Turzii, Avram Gal, împotriva presei locale, pe care a catalogat-o drept aservită PD-L.

Costică Petruş a citat blogul jurnalistului Gelu Florea, care i-ar fi reproşat lui Avram Gal că a făcut o astfel de apreciere la adresa presei, în condiţiile în care şi el a fost un produs al mass media locale. Pe de altă parte, Costică Petruş a afirmat că, în cazul în care vor fi organe media sau jurnalişti care nu vor lua poziţie faţă de declaraţia lui Avram Gal, ar putea însemna că aceştia sunt „cumpăraţi” de candidatul PNL pentru Camera Deputaţilor. Petruş a susţinut că a discutat cu redactorul şef de la Jurnalul de Arieş, Ionel Ignat, şi că acesta i-ar fi spus că va lua poziţie.

 

Avram Gal a declarat în cadrul unei emisiuni la postul One TV Cluj, referitor la un subiect care, susţine el, n-ar fi apărut în presa locală: „Presa locală, fiind toată în subordinea PD-L, nu are curajul să scrie. Îmi asum ceea ce spun”. În Turda există 2 posturi tv (Pro TV, One TV), 1 post de radio (Radio Transilvania) şi 3 săptămânale locale (Obiectivul de Arieş, Ziarul 21 şi Jurnalul de Arieş)

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: