Apel în online-ul clujean, pentru ajutorarea lui Zolty din Bogata

foto_102010_zolty-bogata

Online -ul clujean luptă pentru a-l ajuta pe un tânăr din Bogata, imobilizat într-un scaun cu rotile, să îşi consolideze casa. Totul a început cu o strângere de fonduri iniţiată de Groparu, scrie site-ul Ştiri de Cluj. Blogărul clujean a fost impresionat de povestea lui Zolty şi a iniţiat campania, care speră că se va finaliza cu ajutorarea tânărului cu probleme medicale din Bogata.

 

“Zolty este un om simplu pe care se pare că nu prea-l iubesc zeii. Şi pe care mi ţi l-au oropsit şi lovit din toate direcţiile. După o copilărie nefericită, în care a ajuns în scaunul cu rotile din nişte erori repetate ale sistemului medical (personal, perspectiva asta mi-a provocat mereu fiori reci pe şira spinării), după ce a crescut într-un mediu familial cum nici în filmele lui Hitchcock nu întâlneşti, Zolty îşi duce existenţa, aşa cum poate, împreună cu fratele lui (bugetar, deci minus 25%), într-o casă neizolată, care probabil urmează să cadă pe ei în viitorul apropiat, asta dacă nu face nimeni nimic pentru el. Şi aici, cu ajutorul lui Dumnezău, urmează să intervenim noi, adică colegii mei de muncă, şi voi, stimaţi cititori”, scrie Groparu pe blogul său.

 

Concret, Groparu vrea să adune bani şi pe bază de voluntariat să-i izoleze casa lui Zolty, înaintea venirii iernii. Contul pentru această iniţiativă este: BĂZĂVAN RADU VALENTIN, cont RO87INGB0000999900415087 deschis la ING Eroilor, Cluj (în RON).
În paralel, cei dornici îl pot ajuta în mod direct pe Zolty, direct în contul deschis pe numele său:

EGYED PETRU ZOLTAN, Conturile bancare: cont în RON – RO71 RZBR 0000 0600 1001 9118 sau cont în EURO – RO33 RZBR0000060010019123, deschise la RAIFFEISEN BANK sucursala Turda (BIC/SWIFT: RZBRROBU), titular de cont: EGYED PETRU ZOLTAN

 

După apariţia postării respective, în urmă cu 5 zile, Zolty din Bogata a primit primele semnale. Emoţionat, acesta a scris o postare pe blogul său, intitulată “Cineva acolo sus mă iubeşte”.


“Începând de atunci viaţa mea s-a mai schimbat, am primit multe comentarii, multe încurajări, ceva haine şi bani. Sper să se strângă ceva bani să poată consolida casa şi să fie bine, sper să reuşim şi împreună cu voi, putem?  Zilele mele s-au mai shimbat în bine, am o speranţă de mai bine, în fiecare zi primesc câte o veste bună şi asta mult face, vă mulţumesc la toată lumea. Multă sănătate”, scrie Zolty pe blogul său, în semn de mulţumire.

 

Dacă vrei să citeşti mai mult despre situaţia şi cazul lui Zolty, dă click AICI.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top