APD Cluj susţine la Câmpia Turzii o dezbatere publică

nello construct

Mâine, Asociaţia Pro Democraţia, mai bine spus reprezentanţii acesteia, se vor afla pentru câteva ore la Câmpia Turzii. Sala Casei de Cultură Ionel Floaşiu va fi cu începre de la ora 16 gazda unei dezbateri publice.

Dezbaterea va avea următoarele teme de discuţie: suprasolicitarea reţelei electrice, spatiile verzi şi locurile de joacă pentru copii (n.r. care la Câmpia Turzii sunt foarte puţine),  sistemul de canalizare de pe strada Aurel Vlaicu şi realibiltarea termică a blocurilor. Acest eveniment se desfăşoară în cadrul proiectului Democraţia în Comunităţile Mici, finanţat de CEE Trust. Dezbaterea este realizată de APD Cluj în colaborare cu Primăria din Câmpia Turzii.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: