m install
nello construct

Apar modificări la condițiile de acordare a cardurilor sociale

floris

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a anunțat modificări în acordarea cardurilor sociale. Crește plafonul de venituri pentru beneficiari.

Potrivit sursei citate, persoanele vulnerabile cu venituri nete mai mici de 2.000 lei vor beneficia de cardurile sociale pentru alimente și mese calde în valoare de 250 lei la 2 luni.

Anterior, au beneficiat de acest sprijin persoanele cu venituri nete mai mici de 1.700 lei.

Tot din acest an, acelaşi categorii de persoane vulnerabile vor beneficia de două ori pe an de pachete cu alimente, scrie News.ro. Proiectul de act normativ prevede că, în cazul tichetelor sociale pe suport electronic pentru alimente şi mese calde, în anul 2024, sprijinul material va avea o valoare nominală de 250 lei şi se vor acorda o dată la două luni, iar în perioada 2025-2027, sprijinul material va avea o valoare nominală de 125 lei şi se va acorda o dată la 6 luni.

În anul 2024, sprijinul poate fi utilizat pentru achiziționarea de produse alimentare şi/sau mese calde, iar în perioada 2025-2027 poate fi utilizat exclusiv pentru achiziționarea de hrană preparată, respectiv masă caldă.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 54 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: