m install
petlinii
nello construct

Anunțul făcut de primarul Ștefănie: Am confirmarea verbală că la bugetul local vor veni circa 3 milioane de euro!

zamblau eugen
floris

Primarul Tudor Ștefănie a făcut un anunț privind ”repararea nedreptății” din iarnă, când prin noua lege a bugetului local, Turda a rămas fără circa 3 milioane de euro. Tudor Ștefănie a spus, pe pagina sa de Facebook, că are confirmarea verbală privind alocarea acestei sume de bani la bugetul local.

”Dupa multe insistente si explicatii, am primit confirmarea verbala ca Turda va primi inapoi, la bugetul local, circa 3 milioane de euro, bani care ne-au fost taiati prin legea bugetului din acest an si care ne-au obligat astfel sa ne gestionam in limitele unui buget subdimensionat, care ne-a ingreunat mult munca administrativa si intentiile investitionale de dezvoltare/amenajare ale municipiului.

De altfel, efectele nu au fost vizibile doar pentru noi, cei care am fost obligati sa ne gestionam activitatea dupa un buget subdimensionat, ci si pentru cetatenii acestei urbe, care si-au manifestat public nemultumirea fata de absenta unor lucrari de anvergura, cea mai evidenta situatie fiind intalnita in cazul situatiei drumurilor. Nu stiu daca toti cetatenii au fost constienti ca am fost pusi in imposibilitatea de a ne gestiona eficient, cu un buget subdimensionat, insa indiferent de intelegerea lor, tin sa-i asigur ca m-am zbatut pentru intrarea in normalitate si recastigarea celor circa 3 milioane de euro care ne-au fost taiati de la bugetul local. Nu a fost deloc usor, dar am speranta ca acesti bani vor reintra in bugetul local, fiind bani rezultati din taxe si impozite platite la nivel local, bani pentru care cetateanul este indreptatit sa spere ca ei se vor reflecta tot la nivel local, prin lucrari si investitii care sa asigure dezvoltarea, amenajarea, infrumusetarea localitatii. Asa cum ne dorim toti, de altfel…

Nimic nu este mai dureros pentru un primar decat imposibilitatea rezolvarii doleantelor cetatenilor. Si va spun asta in cunostinta de cauza!

Astept cu nerabdare momentul in care repararea unei nedreptati se va parafa la modul oficial, pentru a putea face rectificarea de buget necesara, iar cele circa 3 milioane de euro care ne-au fost luate, sa revina la bugetul local, pentru a-i gestiona in folosul si in interesul cetateanului turdean. Pentru ca, dincolo de vederile sau disensiunile de natura politica, noi, reprezentantii clasei politice, trebuie sa intelegem ca interesul cetateanului primeaza.

Nu am solicitat decat ceea ce ni se cuvenea. Iar daca cineva va considera ca aceasta localitate merita fonduri pentru a fi sprijinita in intentia sa de dezvoltare, in intentia administratiei locale de a raspunde cerintelor, nazuintelor si nemultumirilor cetatenilor, asta ar fi un lucru binevenit… In orice moment!”, a spus Ștefănie.

 

Dupa multe insistente si explicatii, am primit confirmarea verbala ca Turda va primi inapoi, la bugetul local, circa 3…

Posted by Tudor Stefanie on 4 August 2015

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj
Comentarii recente

Ultimele articole: