Anunț: Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda și localitatea Mihai Viteazu, 15-16.09.2021

CAA

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în intervalul 15.09.2021 ora 22.00 – 16.09.2021 ora 08.00,  în localitatea Mihai Viteazu și în municipiul Turda, în cartierele:

– Micro 1
– Micro 2
– Micro 3
– Poiana
– Industrial – strazile:
22 Decembrie 1989
Ștefan cel Mare
Nicolae Teclu
Arieșului
Zidarilor
Intrarea Armatei
Ion Neculce
Chimiștilor

Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de cuplare rețea nouă de distribuție apă potabilă DN250 și DN600 pe str. Fabricii la intersecție cu strada 22 Decembrie 1989 și lucrări cuplare rețea nouă de distribuție apă potabilă DN600 în uzina Variantă.

Lucrările sunt efectuate de Asocierea SC HIDROCONSTRUCȚIA S.A. (Lider de asociere) – SC TCI CONTRACTOR GENERAL SA (Asociat), contractul de lucrări ,,EXTINDERE SI REABILITARE SISTEM DE ALIMENTARE CU APA SI SISTEM DE CANALIZARE MENAJERA IN MUNICIPIUL TURDA, ZONA DE NORD” (CL5)și de SC ACSA  SA (Lider de asociere)  – SC CRITERIA INC  SRL (Asociat 1) – OMS KORNYEZETVEDELMI KFT (Asociat 2) – contractul de lucrări ,,Extindere și reabilitare sistem de alimentare cu apă și sistem de canalizare menajeră în Municipiul Turda, Zona de Sud”(CL6), aferente ,,Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020“.

Vă rugăm să vă faceți rezerve de apă din timp. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top