Anunț – Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda (14.10.2021)

CAA

Compania de Apă Arieş anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 14.10.2021, între orele 16.00 – 20.00, în municipiul Turda. Vor fi afectate imobilele situate pe străzile:

– Piața 1 Decembrie 1918
– Aurel Vlaicu
– Abatorului
– Petru Maior
– Războieni

Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de cuplare branșamente pe str. Piața 1 Decembrie 1918 și a lucrărilor de înlocuire hidraulică cămin vane situat la intersecția străzilor Piața 1 Decembrie 1918 și Aurel Vlaicu.

Lucrările sunt efectuate de Asocierea SC HIDROCONSTRUCȚIA S.A. (Lider de asociere) – SC TCI CONTRACTOR GENERAL SA (Asociat), contractul de lucrări ,,EXTINDERE SI REABILITARE SISTEM DE ALIMENTARE CU APA SI SISTEM DE CANALIZARE MENAJERA IN MUNICIPIUL TURDA, ZONA DE NORD” (CL5) din cadrul ,,Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020”.

Vă rugăm să vă faceți rezerve de apă din timp. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă, aspect de rugină) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top