Antrenorul campioanei nationale de juniori A1 de la ISCT 1921, Cornel Morea, nemultumit de atitudinea conducerii clubului și a unor persoane publice!

foto_062016_cornel-morea

Miercuri, 29 iunie, am fost contactati de catre antrenorul formatiei de juniori A1 de la ISCT 1921, Cornel Morea, formatie ce a devenit campioana nationala in editia 2015-2016, la categoria respectiva.

Acesta a vrut sa isi exprime public nemultumirea pe care o are, mai ales dupa publicarea comunicatului aparut in TurdaNews, la data de 27 iunie, „Proiectul Academia de fotbal ISCT 1921, un real succes”!, dar si al unor postari de pe reteaua de socializare Facebook. Antrenorul celor de la ISCT a tinut sa ne declare urmatoarele:

„Sunt foarte suparat pentru cea ce vad ca apare in unele publicatii si pe unele siteuri de socializare, in legatura cu performata obtinuta de echipa mea, cum unele persoane isi atribuie meritele ca si cum ar fi fost ei acolo in acele momente in teren si pe marginea acestuia. Ce este mai suparator, e faptul ca dupa cucerirea titlului national alaturi de echipa condusa de mine, nu am primit macar un mesaj de felicitare, totusi o singura persoana, presedintele de onoare a ISCT-ului, Sorin Olteanu, a fost singura persoana care a facut acest lucru. Nu am nevoie de aceste felicitari, dar totusi, am reusit o performanta mare pentru fotbalul din Campia Turzii si cred ca era normal sa se intample lucrul acesta.

Vad cum altii declara ca unul din obiectivele din acel proiect era cucerirea unui titlu, dar acum va spun eu ca nu stiu cum era posibil asa ceva de prevazut, mai ales ca aceasta echipa care a castigat campionatul, in vara anului trecut nici nu exista. Erau doar vreo 4 jucatori, dupa care am reusit sa ii fac pe unii dintre vechii mei jucatori pe care i-am crescut chiar de la varsta de 8 ani, sa revina inapoi la echipa cu toate ca acestia nu ar mai fi dorit acest lucru”.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top