m install
nello construct

Antrenorii de la clubul de karate Samurai Turda, prezenţi la un curs la Braşov

floris

Trei antrenori de la clubul de karate Samurai Turda s-au întors recent de la un curs de antrenori şi instructori, care s-a desfăşurat la Braşov, timp 4 zile, sub organizarea Federaţiei Române de Karate WKC.

La acest eveniment de la clubul turdean au participat Cățănaș Paul, Komiveș Attila și Lupeanu Alisa, ultimii doi fiind la primul curs de acest gen.

Cursurile au început joi când toți participanții au primit programul final.

"Vineri au avut loc două întâlniri și Ședința Adunării Generale a F.R.K-WKC. Primul curs a avut loc la ora 09:00 cu tema ,, Antrenamentul specific de pregătire fizică a karateu-lui competițional” un curs prezentat de antrenorul federal de kumite fete Jozsef Drocsa, un curs foarte interesant din care cred că toți cei prezenți am avut de învățat indiferent de când timp practicam meseria de antrenor. Ni s-au prezentat cele 3 tituri de antrenament, obiectivele acestora, importanța și fiecare antrenament ce urmărește la fiecare sportiv. Al doilea curs a avut loc la orele 17:00 cu tema ,, Programarea, periodizarea și etapizarea antrenamentului de Karate WKC” prezentat de Președintele Federației Liviu Crișan, iar din acest curs am învățat importanța celor 4 etape în pregătirea sportivului pentru a fi la nivelul maxim de pregătire la cele mai importnate evenimente sportive. Practic dacă nu treci cu sportivii prin aceste etape este foarte greu ca sportivul să fie pregătit pentru competițiile cu adevărat importante (Campionatul Mondial, Campionatul European, Campionatul Național, Cupa României).

După al doilea antrenament a avut loc Adunarea Generală a F.R.K- WKC , unde s-au prezentat noile cluburi afiliate. Raportul pe anul 2012 și obiectivele importante ale Federației în anul 2013.

Ziua de sâmbăta a adus două antrenamente practice, punând în practică ce s-a predat Vineri.

Aceste cursuri s-au încheiat Duminică dimineața când de la orele 08:00 au avut loc examinările unde componenții clubului nostru au susținut examenul în urma căruia și-au primit licențele pe anul 2013.

Am dori să aducem mulțumiri celor care au făcut posibilă această deplasare, Domnului Primar Tudor Ștefănie, Consiliului Local al Municipiului Turda și Domnului Director al Companiei de Apă Arieș Alexandru Sabău, vă mulțumim pentru tot ceea ce faceți pentru noi și sperăm ca prin seriozitatea de care dăm dovadă să fiți cât mai mult timp alături de acest club care reprezintă cu mândrie Municipiul Turda", a precizat Paul Căţănaş.

Următorul eveniment la care clubul nostru participă este Cupa Shodan de la Arad în data de 09.03.2013, iar tot în această dată va avea loc în Ungaria o Competiție de verificare unde Cățănaș Paul va participa alături de echipa de kata care va reprezenta România atât la Campionatul Mondial de la București , cât și la Campinatul European din Anglia.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 54 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: