marian morar
m install
nello construct

Ansamblu rezidențial nou la Săvădisla

zamblau eugen

Un nou ansamblu rezidențial se va edifica la Săvădisla. Mai exact este vorba despre 11 case și o construcție mixtă care vor lua ființă în localitatea Stolna.

Membrii Comisiei tehnice de urbanism vor dezbate, în ședința de miercuri, 17 aprilie, de la Consiliul Județean Cluj, un proiect imobiliar care prevede construirea unui ansamblu de case în localitatea Stolna, comuna Săvădisla.

Este vorba despre un ansamblu compus din șase unități locative construite pe parcele de 500 mp fiecare, o altă casă pe o suprafață de 570 mp, două locuințe cuplate desfășurate pe o suprafață de 700 mp fiecare și o construcție mixtă destinată locuirii și serviciilor comerciale, relatează media9.ro

Obiectivul proiectului este desființarea construcțiilor existente, schimbarea destinației zonei din industrie în locuire/mixtă, parcelarea și construirea de locuințe unifamiliale și cuplate și a unui imobil mixt sau pentru comerț/ servicii.

Beneficiarii investiției sunt soții Rodica și Daniel Nicolae Șuta, din Cluj-Napoca. Proiectul a fost realizat de biroul de arhitectură, urbanism, structură și instalații Progis Consulting cu sediul în localitatea Gilău.

Foto/ media9.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj
Comentarii recente

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2