Aniversare Radio Transilvania: La 14 ani, alături de prieteni, cu gândul de a ajuta

nello construct

Radio Transilvania Turda a aniversat 14 ani, în această seară. La recepţia dată cu această ocazie, la restaurantul Milenium, au participat oameni de afaceri, politicieni, colaboratori, prieteni, dar şi colegi din mass media. Iar aniversarea nu a fost una simplă.

 

Cu această ocazie, cei de la Radio Transilvania şi-au prezentat proiectul demarat anul trecut – "Oraşul nu uită", prin care valorile locale, plecate în diverse colţuri ale lunmii, au primit recunoştinţa comunităţii din care fac parte.

 

În plus, ca un radio care se implică în viaţa comunităţii, colegii de la Radio Transilvania au organizat un bal de caritate, în cadrul căruia cei care au vrut, au putut să contribuie financiar la ajutorarea profesoarei Mihaela Mureşan, turdeanca fiind diagnosticată anul trecut cu leucemie acută limfoblastică şi având nevoie de 120.000 de euro pentru a efectua o operaţie în străinătate. O operaţia care-i poate salva viaţa şi care îi poate permite fetiţei ei, de doar şapte ani, să nu vorbească despre mamă la trecut. Contribuţia financiară a fost acordată fie prin donaţie, fie prin participarea la licitaţia unor opere/obiecte donate, fie prin achiziţionarea unor bilete de tombolă.

 

De altfel, campania continuă şi în perioada următoare, pentru ca viaţa Mihaelei Mureşan să urmeze o altă direcţie. Iar acest lucru stă în puterile noastre. Pentru că, cu puţin se poate face mult, dacă această campanie va reuşi să ajungă la inimile turdenilor.

 

UPDATE: Suma totală adunată cu această ocazie s-a ridicat la 25.000 de lei (250 milioane lei vechi, circa 6.000 de euro).

 

{youtube width="480" height="360"}SpVO19jsq78{/youtube}

 

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: