Angajat al ISU Cluj (Pompieri Turda), acuzat că a bătut un bărbat! (VIDEO)

Screenshot 2021 05 13 at 02.08.40

În seara zilei de 11 mai 2021, pe strada Spiru Haret din Turda Nouă s-a produs un incident violent, în care a fost implicat un angajat al ISU Cluj, care lucrează la Pompieri Turda. Martorii oculari susțin că l-a lovit pe un bărbat, iar acesta a căzut jos, pierzându-și cunoștința, după care s-ar fi urcat băut la volan și a plecat.

Cel lovit ar fi depus plângere la Poliția Turda chiar în acea noapte, însă polițiștii au refuzat să meargă să constate starea celui acuzat de agresiune.

”Sper să nu aibă așa legături mari încât să se acopere tot în seara asta. Pentru că dacă ar fi vorba de un civil era căutat o noapte întreagă. Pe ăsta nu a mers nimeni să îl caute, deși se știe unde stă, în Micro. De asta totul e dubios. Taică-so a fost la ”mascați” (n.r. în sensul că a lucrat), frate-so iară”, ne-a declarat un tânăr, care știa de acest incident.

”La data de 12 mai a.c., la sediul Poliției municipiului Turda s-a prezentat un bărbat care a relatat faptul că în seara zilei de 11 mai a.c., în jurul orei 23.00, ar fi fost agresat fizic de către o persoană de sex masculin pe care o cunoștea, în timp ce se afla împreună cu aceasta pe strada Spiru Haret.

În cauză sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.”, ne-a transmis IPJ Cluj.

TurdaNews a solicitat un punct de vedere și celor de la ISU Cluj.

”Cadru militar, amintit în solicitarea dumneavoastră, în momentul respectiv se afla în timpul liber, în afara orelor de program. Până la în acest moment unitatea noastră nu a fost informată de către instituțiile abilitate despre posibila săvârșire a faptei descrise de către un cadru al ISU Cluj.

În cazul în care vom fi informați despre săvârșirea unor fapte penale de către un cadru al unității noastre, în funcție de tipul acesteia se vor lua măsuri în consecință asupra angajatului respectiv.

Cu privire la informațiile solicitate de dumneavoastră vă precizăm că un echipaj SMURD a fost solicitat să intervină pe strada Spiru Haret din municipiul Turda, în cursul nopții trecute (n.r. 11 mai 2021), în jurul orei 23:00, pentru a acorda primul ajutor calificat un bărbat în vârstă de circa 40 de ani. Acesta se afla în stare de conștiență și era cooperant, însă după consultul salvatorilor SMURD bărbatul a refuzat transportul la spital.

Până în acest moment unitatea noastră nu a fost informată de către nicio persoană privată despre un asemenea eveniment. În cazul în care vom fi sesizați va fi demarată o cercetare prealabilă cu privire la posibilele fapte comise, iar în funcție de concluziile rezultate vor fi luate măsuri în consecință.”, a transmis lt.col. Andrei Biriș, de la ISU Cluj.

TurdaNews deține o înregistrare cu o parte din incident și cu plecarea autoturismului în care s-ar fi aflat angajatul ISU, de la Pompieri Turda (SMURD).

Cazul a fost relatat și pe siteul BZC.ro

În cursul zilei de ieri, Bogdan (bărbatul agresat) a fost la IML Cluj, pentru a scoate un certificat medico-legal. Cu această ocazie, el a stat de vorbă cu reporterul siteului BZC.ro, Sorin Grecu, căruia i-a povestit incidentul.

„În timp ce povesteam cu ceilalţi câte-n lună şi-n stele, numai m-am trezit c-a apărut, din spate, Lucian şi mi-a ars o „perversă” – atât de puternică, încât am fost trimis la somn pentru mai bine de cinci minute. Asta, mai ales după ce am dat cu capul de muchia bordurii! Din fericire – am aflat acest lucru mai târziu – ceilalţi l-au ţinut, altminteri cred că mă omora, atât era de pornit să mă termine!

Apoi, chiar dacă era bine băut, a urcat în maşina care-i era parcată alături şi a părăsit locul faptei, după cum se vede şi-n filmuleţul făcut de martori!

(…) În urmă cu vreo 15 ani, când eram amândoi mai tineri, i-am dat o bătaie şi de atunci, de fiecare dată când ne întâlnim, mă tot ameninţă cu revanşa. Şi, uite, cred că a găsit momentul respectiv, aseară.

Însă, ce mă deranjează cel mai tare a fost că a făcut-o în cel mai laş mod posibil, lovitură pe la spate, ca femeile!

s604x0 Screenshot 2021 05 12 at 19.24 .20 .png

(…) Chiar dacă are rude sus-puse – iar turdenii ştiu asta! – eu o să mă lupt cu el până-n pânzele albe, adică până o să-l văd dezbrăcat de uniforma pe care n-o merită! Cum poate un om, după ce distruge dintr-un pumn pe cineva să şi urce apoi, beat turtă, în maşină şi să dispară? Practic, mă întreb, cum se poate numi salvator SMURD un asemenea individ?”, a povestit victima, citată de BZC.ro.

Siteul citat spune că agresorul a avut și are rude în structurile Ministerului de Interne.

”Potrivit surselor BZC, agresorul, pe nume Lucian Onacă,  este fiul unui fost polițist din Turda și rudă cu un comisar de la BCCO Cluj”, a precizat siteul menționat.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top