m install
nello construct

Angajaţii de la Finanţe şi Primărie intră mâine în grevă!

floris

Membrii Sindicatului Naţional al Funcţionarilor Publici (SNFP) din instituţiile de control au ameninţat că de mâine vor intra în grevă de avertisment, cerând majorarea salariilor cu 50%. În aceeaşi situaţie sunt şi sindicaliştii din Federaţia Naţională a Sindicatelor din Administraţie, la care e afiliat şi sindicatul din Primăria Turda.

Preşedintele SNFP, Sebastian Oprescu, a declarat că în urma discuţiilor cu MEF nu s-a ajuns la nici un rezultat, astfel că joi aceştia vor intra în grevă de avertisment între 8.00 şi 10.00, iar între 10.00 si 13.00 vor picheta sediul Guvernului. Funcţionarii publici afiliaţi la Sed Lex au cerut majorarea salariilor cu 50% de la 1 ianuarie 2009, spunând că aşa cum salariile profesorilor s-au majorat cu peste 50%, la fel şi salariile funcţionarilor publici trebuie să crească. Peste 100.000 de funcţionari publici afiliaţi la Sed Lex şi la Federaţia din Administraţia Locală Cluj vor intra joi în grevă generală, blocând activitatea din trezorerii, case de pensii, primării, tot ceea ce înseamna birouri şi ghişee.

Şi funcţionarii din Primăria Turda şi unităţile subordonate vor intra mâine în grevă, pentru 2 ore. Ei vor asigura numai 30% din activitate, confoirm legislaţiei în vigoare.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: