Andrei Suciu și T9/USR protejează jaful celor 18 miliarde din banul public! De ce oare?!

foto_022017_suciu-t9-jaf

Fost angajat al Primăriei și fost candidat pentru funcția de primar (probabil cu dorința de a șterge definitiv urmele jafului de la Zoo Turda), Andrei Suciu a devenit mare luptător împotriva aflării adevărului despre neregulile care s-au derulat la Zoo Turda, unde Curtea de Conturi a constatat o ”gaură” de 18 miliarde de lei vechi, bani plătiți din bugetul local pentru lucrări neexecutate!

 

Andrei Suciu a recunoscut public că a făcut parte dintr-o comisie de inventariere, care a scos în evidență neregulile de la Zoo. Însă, refuză să facă publice acele date, protejându-i astfel pe cei care au dat marele ”tun” financiar la bugetul local, de unde s-au ”evaporat” 18 miliarde de lei. Atât de disperați au devenit cei de la T9/USR, în frunte cu Andrei Suciu, încât și-au fixat ca obiectiv tentativa de distrugere a singurului jurnalist decis să meargă până la capăt pentru a afla adevărul despre miliardele dispărute. Nu mai au nici o remușcare, iar minciuna a devenit stindardul asociației care protejează jaful cu orice preț.

Citește și:

T9 scoate artileria grea a minciunilor la atac! Așteptăm scuzele, dacă mai au o umbră de bun simț!

Încrâncenarea cu care încearcă să blocheze orice investigație pe tema jafului de la Zoo, ridică serioase semne de întrebare!

Constituiți într-un grup organizat, cei din T9 și-au făcut un adevărat scop din a încerca să arunce cu lături înspre subsemnatul, în calitate de semnatar al materialelor despre jaful de la Zoo, într-o încercare disperată de a-și manipula proprii membri ai asociației, mulți dintre ei anunțând că vor părăsi organizația, pe motiv că s-au săturat să se asocieze cu mincinoșii și cu cei care protejează jaful banului public. Practic, și-au dat seama că Andrei Suciu, Emil Turdean și gașca sunt dispuși să inventeze orice, cu scopul de a denatura și de a proteja detaliile jafului de la Zoo!

Citește și:

După ce au MINȚIT ordinar, cei de la T9 spun că ”Gelu Florea îi denigrează”! Chiar nu mai aveți pic de bun simț?!

Vă reamintim că inspectorii fiscali de la Curtea de Conturi au descoperit un adevărat jaf la Zoo Turda, unde lucrările au început în 2010 și trebuiau terminate de mult timp. Practic, s-a constatat că s-au făcut plăți din bugetul local, pentru lucrări neexecutate, în valoare de circa 18 miliarde de lei! După ce s-au făcut plățile, societatea Benzot Har, beneficiara banilor, a intrat în insolvență/faliment, iar banii pur și simplu au dispărut! DNA are un dosar penal pe tema jafului de la Zoo.

Andrei Suciu, fost angajat al Primăriei Turda, a făcut parte dintr-o comisie de inventariere, care a stabilit ce lucrări s-au executat și ce lucrări nu s-au executat. Însă, refuză să ofere orice detalii despre neregulile pe care le-a constatat. Unele persoane susțin că Andrei Suciu ar fi făcut un jurământ de tăcere, iar încrâncenarea cu care își ține gura închisă pe această temă ridică serioase semne de întrebare asupra adevăratelor motive care stau în spatele tăcerii sale.

Citește și:

Cum se șterg urmele unui jaf din banul public? Iată cum!

În ciuda disperării de care dau dovadă și a atacurilor abjecte la care recurg la adresa mea, în calitate de semnatar al materialelor despre jaful de la Zoo, îi anunț public că nu voi înceta investigarea acestui subiect, în ciuda amenințărilor cu ”corecțiile fizice” pe care le-am primit!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top