m install
nello construct

Andra se lansează în afaceri cu Arpad Paszkany!

floris

Solista originară din Câmpia Turzii, Andra, şi omul de afaceri clujean, Arpad Paszkany, vor deschide împreună o casă de discuri! Anunţul a fost făcut de Paszkany, patron al echipei CFR Cluj, dar şi al grupului de presă (în asociere) care cuprinde ziare online, presa scrisă şi televiziunile Look TV şi Transilvania Live.

“Anul acesta vreau să punem pe picioare şi casa de discuri. O să aibă, în primă fază, baza la Cluj. Aici am investit în studiouri, dar vom face o bază şi la Bucureşti. Am cumpărat studiourile de la Euforia şi le-am refăcut. O să luăm artişti de top”, a declarat Paszkany pentru Libertatea

Banii vor fi puşi "jumătate-jumătate" de cele două familii, iar investiţia se ridică la câteva sute de mii de euro. De casa de discuri ar urma să se ocupe iubita lui Paszkany, Ana Maria, care este prezentatoare la Look TV, împreună cu Andra.

Cele două familii au pus afacerea pe roate la ultimul concediu petrecut în Dubai. Arpad Paszkany şi iunita lui, Ana Maria, sunt naşii de cununie ai cuplului Andra şi Cătălin Măruţă.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 57 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: