marian morar
m install
nello construct

Andra, Esca, Smiley, Theo Rose, Irina Rimes cântă imnul echipei naționale pentru EURO 2024! Ascultă-l aici!

zamblau eugen

S-a lansat imnul echipei naționale pentru EURO 2024. Federația Română de Fotbal a făcut anunțul însoțit și de videoclipul piesei.

Cel mai așteptat eveniment fotbalistic al anului, EURO 2024, turneu la care România revine după 8 ani, nu este doar despre jocul de pe teren, ci și despre conexiunea dintre suporteri și jucători, despre forța și energia pe care o produc aceștia atunci când luptă împreună pentru victorie.

Tocmai de aceea, PRO TV și FRF au lansat imnul echipei naționale pentru Campionatul European din Germania.

Piesa ”Visăm Împreună”, lansată de casa de producție Hahaha Production, îi aduce împreună pe tricolori, pe unele dintre cele mai cunoscute vedere PRO TV (Smiley, Andreea Esca, Andra, Pavel Bartoș, Theo Rose, Irina Rimes, Cătălin Măruță, Corina Caragea, Ramona Păun și Cosmin Seleși) și pe suporterii naționalei României.

Campionatul European va începe pe 14 iunie și va putea fi urmărit la PRO TV. România face parte din grupa E și va întâlni Ucraina, Belgia și Slovacia în prima fază a competiției.

“Imnul Naționalei este mai mult decât o simplă melodie; este o expresie a unității și a dorinței noastre comune de a susține tricolorii. Prin campania ‘Când visăm împreună, ne adunăm împreună’, ne propunem ca alături de PRO TV să îmbinăm pasiunea pentru fotbal cu spiritul de comunitate, aducând suporterii mai aproape de echipa națională și contribuind la crearea unei atmosfere de susținere necondiționată pentru jucătorii noștri. Ne dorim ca vara acestui an să fie una în care să ne bucurăm de cea mai mare sărbătoare fotbalistică, iar acest imn să devină un simbol al mobilizării noastre colective”, a spus Iulia Cuciurean, Head of Marketing Federația Română de Fotbal, potrivit frf.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj
Comentarii recente

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2