andra single 1

ANDRA a lansat o nouă piesă latino – „Invisible”, alături de Lil’ Eddie

Andra, cea mai iubită artistă din România, ne surpinde și vara aceasta cu o piesa latino, care va merge direct la sufletele oamenilor.

Dupa succesul fulminant al piesei „Jumătatea mea mai bună’’ care s-a poziționat pe locul 1 mai mult de 4 saptamani, Andra ne incanta cu o melodie in limba spaniola alaturi de Lil’ Eddie, artistul international care a compus pentru numeroase vedete precum: Maluma, JLo, Jessie J, Usher, P. Diddy si multi altii. Prin prisma colaborarilor sale, Lil’ Eddie se poate lauda cu 2 premii Grammy si 12 nominalizari pana in prezent, titrează radioimpuls

Cu o carieră de 21 ani și 13 albume lansate, Andra este unul dintre cei mai de succes artiști români.

Alexandra Irina Mihai, cunoscută mai bine sub numele de scenă Andra, este o vedetă de televiziune și cântăreață română de muzică pop, și R&B. s-a născut în Câmpia Turzii, România la 23 august 1986. Este căsătorită din 23 august 2008 cu prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță.

La debutul pandemiei, Andra a fost prima vedetă care s-a implicat în lupta împotriva coronavirusului. Artista a făcut o donație de 20.000 euro, sumă care a ajuns la Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. ”Matei Balș” din București.

Noul single poate fi vizualizat aici!

Comentarii

ULTIMELE articole: