Şandor a minţit!

nello construct

Consilierul PNL Iosif Şandor a minţit în plenul Consiliului Local Câmpia Turzii! Şandor a susţinut în faţa colegilor săi, că actualul director al Companiei de Apă, Alexandru Sabău, ar fi pierdut un „prim proces” cu fostul director, Sorin Săveanu, încă „de la primul termen”. Realitatea e, însă, alta…

 

Iosif Şandor a insistat de mai multă vreme în faţa colegilor săi că se impune aducerea directorului Companiei de Apă Arieş SA, Alexandru Sabău, în faţa Consiliului Local. Însă, argumentele lui Şandor nu au convins niciodată. La ultima şedinţă, Iosif Şandor a insistat din nou pe o întâlnire cu directorul Companiei de Apă, pe moti că situaţia e destul de încurcată. „Un prim proces l-a pierdut domnul Sabău cu domnul Săveanu chiar astăzi, la primul termen”, a susţinut Şandor în faţa colegilor săi.

 

La ora la care preşedintele PNL Câmpia Turzii susţinea acest lucru, oficial nu s-a dat nici un verdict din partea instanţei, chiar dacă procesul a avut loc în acea zi! Din acest motiv, s-au ridicat unele semne de întrebare. În prezentarea situaţiei a intervenit şi fostul director, Sorin Săveanu, care i-a luat partea, indirect, colegului său din PNL. „Procesul a fost dimineaţa, la prima oră şi directorul Alexandru Sabău a depus un înscris la instanţă prin care a precizat că nu se opune solicitărilor mele. Am făcut aşa bine chemarea în instanţă, de unul singur, că n-a avut ce să facă decât să-mi dea dreptate. Eu i-am zis asta lui Şandor şi de aceea a putut să spună că am câştigat”, a motivat Săveanu declaraţia lui Şandor privind „procesul câştigat de fostul director, Săveanu”.

 

Toate bune şi frumoase, numai că… bombă! Verificând la instanţă dosarul la care s-a făcut referire, am rămas cu gura căscată. În dosarul nr. 3643/117/2008, de la Tribunalul Cluj, a fost un singur termen, după cum a susţinut Şandor, în data de 16 octombrie 2008 (joi), însă… procesul a fost pierdut de Săveanu! În acest dosar, înregistrat sub forma unui conflict de muncă, instanţa a decis că „se respinge fondul”. Adică, s-au respins solicitările lui Sărin Săveanu!!!

Probabil, Şandor va trebui să vină în faţa colegilor săi şi, spăşit, să-şi ceară scuze pentru minciuna îndrugată.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: