m install
nello construct

An Nou fericit pentru cititorii TurdaNews!

floris

Redacţia singurului ziar online din Turda şi Câmpia Turzii, respectiv TurdaNews, vă urează un An Nou fericit, plin de bucurii şi impliniri, cu multă sănătate şi împlinirea tuturor dorinţelor!

A fost un an greu, în care am trecut printr-o criză economică globală, dar a fost un an în care am reuşit să ajungem pe locul 1 în ceea ce priveşte sursa dumneavoastră de informare locală. Asta ne onorează, dar ne şi obligă!

 

Am impus un standard informaţional în beneficiul cititorilor. Dezvăluirile, investigaţiile, anchetele şi analizele noastre nu au iertat pe nimeni! Pe unii i-am deranjat, pe alţii i-am supărat de-a binelea… Alţii chiar ne-au ameninţat, în fel şi chip! Însă, toţi aceştia sunt o minoritate în faţa mulţimii de cititori pe care TurdaNews îi are şi pentru care nu vom face nici un pas înapoi în ceea ce priveşte aplicarea principiilor şi a unui cod jurnalistic de la care mulţi s-au abătut.

 

Nu a fost deloc uşor! Însă, după ce ne tragem sufletul, după ce tragem concluziile de rigoare la final de an, analizând şi bune şi rele, vom porni mai departe. Chiar din 1 ianuarie 2010! Noi articole, noi informaţii, noi proiecte, noi secţiuni ale ziarului online (bloguri şi comunitate), noi ambiţii, noi gânduri…

 

Şi dacă acum un an eraţi jumătate câţi sunteţi acum, nu ne dorim decât ca peste un an numărul cititorilor să fie dublu decât acum. Asta înseamnă vreo 25.000 de cititori unici pe lună!

 

Vă mulţumim încă o dată pentru că sunteţi alături de noi!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: