Amenințare la adresa TurdaNews: ”Dacă nu scoateți poza în 2 minute, o să aveți probleme mari! Sugeți p…a!”

amenintare-telefon-1-700x336

Un stimabil domn și-a permis să ne contacteze pe numărul redacției, pentru a ne amenința că dacă nu retragem o fotografie publicată, ”o să aveți probleme mari”. Domnul s-a recomandat Vasilița Marin.

”Aveți postată o poză, cu accidentul din 16, din Valea Ierii. Dacă dvs nu scoateți poza aia în 2 minute, o să aveți probleme mari! Nu-i poza dvs! E poza lui ficioru-meu, de la accident. Cu ce drept puneți voi poze acolo?! Poza de la accidentul de la Valea Ierii e poza mea! Vă dau în judecată! Îi poza de la mașina mea, de la accidentul meu! Nu aveți dreptul să puneți poza! Sugeți p..a!”, a fost mesajul transmis de cel care s-a recomandat Vasilița Marin.

Numărul de telefon de pe care am fost apelați, 0743.132.211, aparține societății Hermanos M&S SRL, cu sediul social în Florești, unde domnul Vasilița Marin este reprezentant legal.

În data de 16 septembrie 2021, pe TurdaNews s-a publicat un articol cu privire la un accident care a avut loc la Valea Ierii.

În ce condiții s-a produs accidentul:

”Un tânăr în vârstă de 18 ani, din comuna Mihai Viteazu, care se deplasa cu un autoturism din direcția localității Valea Ierii înspre Băișoara ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, mașina părăsind partea carosabilă, ajungând în albia râului Valea Ierii.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea tânărului care conducea autoturismul și a altor doi pasageri, tinerii în vârstă de 18 și 23 de ani, ambii din comuna Iara.

Rezultatul testării cu aparatul etilotest a indicat concentrația de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.
De asemenea, verificările efectuate au condus la stabilirea faptului că tânărul nu deținea permis de conducere, iar autoturismul condus de acesta nu era înmatriculat, având aplicate plăcuțe de înmatriculare false.

În cauză sunt efectuate cercetări pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neîmatriculat și cu numere false.”

Deci, domnul în cauză ne amenință să scoatem poza de la un accident, în care tânărul de la volan (18 ani) era sub influența băuturilor alcoolice, nu deținea permis de conducere, iar autoturismul nu era înmatriculat, fiind cu plăcuțe de înmatriculare false! Iar domnul avea pretența să scoatem poza, că nu-i a noastră!

Poza reprezintă un eveniment public. Și nu-i aparține domnului! Domnului, din câte spune, îi aparține doar odrasla băută care a produs accidentul, neavând permis de conducere și autoturismul nenmatriculat pe care erau folosite niște numere false! Atât!

Pentru poza făcută la un eveniment public (accident), care însoțește o informație ce apare pe un site de știri, nu trebuie acordul nimănui! Este dreptul mass media de a informa.

Și acum să vedem ce ”probleme mari” vom avea…

Subscribe
Notify of
guest
2 Comentarii
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top