Amenințare cu MOARTEA la adresa jurnalistului Gelu Florea!

amenintare moartea

Jurnalistul TurdaNews, Gelu Florea, a primit un mesaj de amenințare cu moartea, joi seară. ”O să mori curând”, a fost mesajul transmis de pe un cont care nu pare prea activ, în spatele căruia pare a se ascunde mai degrabă cineva.

 

”Nu e primul mesaj de acest gen și probabil nici ultimul, având în vedere că am abordat și abordez numeroase subiecte delicate”, a comentat jurnalistul turdean.

În ultimele zile, Gelu Florea a dezvăluit o problemă extrem de delicată cu care se confruntă comunitatea din zonă, după ce a dat publicității câteva filmulețe video cu ”zombi drogați”, din Câmpia Turzii, prezentând cazuri de tineri drogați care se plimbau sau zăceau inconștienți în zone publice din oraș, fără ca oficialii să declanșeze cercetări serioase pentru stoparea acestui fenomen care a luat o amploare tot mai mare.

Analiza realizată de jurnalistul turdean prezintă situația în ansamblul ei.

Citește și:

Tot mai mulți ”zombi drogați” pe străzile din Turda și Câmpia Turzii! (VIDEO)

În cazul tinerilor care se droghează în Câmpia Turzii sau în Turda, nimeni nu înțelege de ce organele abilitate nu declanșează anchete și cercetări ample, pentru depistarea furnizorilor de droguri.

Recent, organizatorul de evenimente Alin Sălăjean, fost consilier local în Câmpia Turzii și realizator tv la NCN Cluj-Napoca, a transmis un mesaj video în care face apel la stoparea consumului de droguri.

Vezi mai jos mesajul său de pe Facebook:

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top