m install
nello construct

Ambulatoriul de specialitate al spitalului Turda va corespunde normelor europene

floris

Mult aşteptata reabilitare, modernizare şi echipare a Ambulatoriului de specialitate a Spitalului Turda, devine acum realitate! Obiectivul general a proiectului în constituie îmbunătăţirea calităţii infrastructurii serviciilor de asistenţă medicală pentru promovarea unui sistem modern de prevenire şi tratament. Potrivit raportului de specialitate al proiectului, valoarea eligibilă este de peste 1,6 milioane de lei, din care contribuţia Uniunii Europene este majoritară – de 1.44.558 lei, cofinanţarea de la bugetul de stat este de 220932 lei, iar Consiliul Local Turda va contribui cu suma de 331.901 lei.

După realizarea obiectivului, toţi locuitorii din Turda sau Câmpia Turzii dar şi localităţile arondate: Sănduleşti, Viişoara, Tureni, Mihai Viteazu, Moldoveneşti sau Iara, vor putea accesa servicii medicale de calitate. Pe lângă reabilitarea şi modernizarea tâmplăriei interioare dar şi a celei exterioare, finisajele interioare şi la instalaţiile de apă, electrice şi termice se urmăreşte şi dotarea cu echipamente moderne, aparatură şi mobilier nou, implementarea proiectului având o durată de 13 luni.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 56 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: