marian morar
m install
nello construct

Ambasada Argentinei promovează Salina Turda: ”Acestea nu sunt fotografii dintr-un film științifico-fantastic…”

zamblau eugen

Ambasada Argentinei în România a postat un mesaj pe pagina de Facebook oficială a instituției, în care promovează frumuseșea spectaculoasă a Salinei Turda, obiectivul turistic cel mai important al Turzii.

”Acestea nu sunt fotografii dintr-un film științifico-fantastic, ci dintr-una dintre cele mai spectaculoase saline din lume, situată în România.

La Salina Turda primește 700.000 de vizitatori pe an și găzduiește bowling, biliard, baschet, minigolf, fotbal, tenis, un spațiu de concerte și chiar un lac subteran cu bărci.

Este subteranul care a fost creat intr-un mediu natural deosebit, in adancul Transilvaniei, sapand in sarea depusa dupa evaporarea marii care a acoperit intreaga regiune cu milioane de ani in urma.

Suprafața depozitării sării se întinde pe aproximativ 45 de kilometri pătrați iar grosimea sării ajunge până la 250 de metri, toate acestea la o adâncime de 120 de metri sub pământ.

Salina Turda ar putea fi o sursă pentru întreaga Planetă timp de 60 de ani, dacă este necesar.”, este prezentarea făcută de Ambasada Argentinei, care a pus și niște poze ale lui Ananie Hirișcău.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj
Comentarii recente

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2