nello construct

Amânări peste amânări în dosarul primarului de la Valea Ierii, Dorin Nap

Primarul PSD din comuna Valea Ierii, Dorin Nap, a fost condamnat în luna martie a acestui an, la 2 ani și 9 luni de închisoare, cu suspendare, fiind acuzat de infracțiuni la regimul silvic, de pe vremea când era pădurar.

Acum magistrații de la Curtea de Apel Cluj judecă apelul declarat primarul comunei Valea Ierii, Dorin Nap, împotriva deciziei Judecătoriei Turda.

Până acum au avut loc trei amânări în dosarul în care se judecă apelul declarat de Dorin Nap. Se pare că primarul mizează pe „rețeta” folosită pe fondul cauzei, când au avut loc 17 amânări!

Primarul este acuzat de săvârșirea infracțiunilor de tăiere fără drept de arbori din fondul forestier, furt de arbori din fondul forestier şi fals intelectual, însă decizia definitivă se lasă așteptată din cauza amânărilor repetate ale cauzei.

La data de 11 aprilie 2020, în plină pandemie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, Serviciul de Ordine Publică, Biroul de Combaterea Delictelor Silvice au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale din domeniul forestier, pe raza comunelor Băișoara și Valea Ierii. Cu acea ocazie, au aplicat o sancțiune contravențională la Legea 171/2010 și au dispus confiscarea faptică a unei cantități de materiale lemnoase.

Ulterior, au efectuat verificări cu privire la proveniența materialelor lemnoase și astfel s-a întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări, a precizat IPJ Cluj la acea dată.

Citește și:

Primarul PSD din Valea Ierii, Dorin Nap, condamnat penal! Însă… a primit cu suspendare! Dar tot își pierde mandatul!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: