Alte două unități de învățământ din Turda beneficiază de lucrări de modernizare

prichindel

Au început lucrările de modernizare a grădiniței cu program prelungit “Prichindelul Isteț” și a Creșei Nr. 4.

Lucrările de modernizare presupun atât separarea spațiilor și realizarea independenței funcționării activităților desfășurate de cele două instituții, cât și reabilitarea imobilului la interior și la exterior. Executantul lucrării este Asocierea SC AWE Infra SRL(lider) – SC SS Construct Proiect SRL – SC Ser Con Constructii.

„După finalizarea acestui proiect vom avea încă o unitate de învățământ modernă, unde toți “prichindeii” vor beneficia de infrastructura necesară desfășurării actului educațional în condiții sporite de confort, iar activitățile didactice se vor derula în condiții optime, având toate utilitățile necesare” transmite municipalitatea turdeană.

Proiectul este finanțat în cadrul Programului Operațional Regional 2014 – 2020, Axa prioritară 10 – Îmbunătățirea infrastructurii educaționale, Prioritate de investiții 10.1 – Investițiile în educație și formare, inclusiv în formare profesională, pentru dobândirea de competențe și învățare pe tot parcursul vieții prin dezvoltarea infrastructurilor de educație și formare, Obiectiv Specific 10.1 – Creșterea gradului de participare la nivelul educaţiei timpurii şi învăţământului obligatoriu, în special pentru copii cu risc crescut de părăsire timpurie a sistemului, Apel dedicat învățământului antepreșcolar și preșcolar.

Proiectul “REABILITAREA, DOTAREA ȘI EXTINDEREA GRĂDINIȚEI CU PROGRAM PRELUNGIT “PRICHINDELUL ISTEȚ” ȘI A CREȘEI NR. 4” are o valoare totală de 11.971.216,98 lei iar perioada de implementare este de 46 de luni, mai exact până pe 30.09.2021

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top