Alte două manifestări astăzi: Fiii satului la Luncani și Zilele Comunei Iara!

nello construct

Nu e doar Câmpia Turzii Summer Fest. E un weekend plin de evenimente în zona noastră. Sunt și Fiii Satului la Luncani dar și Zilele Comunei Iara.

La Luncani, primăria de la Luna a programat astăzi, 13 august manifestarea tradițională Fiii Satului. În perioada imediat următoare vor avea loc și în celelalte sate manifestări similare.

Evenimentul debutează de la 10,30 cu o slujbă religioasă urmată de Te Deum la Monumentul Eroilor dar și un amplu program artistic.

De la 17, pe scena de la Căminul Cultural vor urca Amalia Chiper Iurian, Georgiana Marina, Maria Butilă, Oana Matei Coruți, Mihaela Grindean și Nelu Gabor, acompaniați de orchestra Codru de România. Vor mai evolua și Ansamblul de Dansuri Populare „Mugurii Țarinei” din Turda, Laszlo Istvan, Fii Moților, Trupa GOODDAY din Ocna Mureș.

Evenimentul se va încheia cu un foc de artificii.

Zilele Comunei Iara

Încă de sâmbătă au loc manifestări și la Iara cu ocazia zilelor comunei. În perioada 12-13 August, locuitorii Comunei Iara vor fi martori la sărbătoarea comunei, un eveniment prin care cei prezenți se vor putea reuni și vor celebra comunitatea.

De asemene, în cadrul evenimentului veți avea ocazia sa va bucurați de tradiții, de obiceiuri, de mâncarea delicioasă, dar și de muzica românească frumoasă.

Întreceri sportive, premierea cuplurilor care celebrează Nunta de Aur, atribuirea denumirii „Iona Samoilă” stadionului din parcul comunal al satului Iara, expoziție de cai, un omagiu adus minerilor-slujbă religioasă; premierea persoanelor care au împlinit vârsta de 100 de ani; expoziție cu vânzare de produse locale;  activități pentru copii și program folcloric, toate fac parte din suita manifestărilor dedicate zilelor comunei.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: