nello construct

Alt șofer prins la volan drogat, fără permis și cu numere de înmatriculare false!

În data de 5 noiembrie a.c. polițiștii Biroului Rutier Cluj-Napoca au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat de 35 de ani, din comuna Jucu.

În fapt, la aceeași dată, în jurul orei 15.25, polițiștii Secției 7 Poliție Cluj-Napoca l-au oprit în trafic pentru verificări, pe strada Platanilor din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism.

În acest context, s-a constatat că bărbatul nu este posesorul unui permis de conducere și că pe autoturism erau montate plăcuțe cu număr de înmatriculare false, atribuite unui alt autoturism, acesta figurând cu plăcuțele de înmatriculare retrase.

În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Controlul vehiculului a condus la identificarea și ridicarea unei pungi ce conținea substanțe vegetale de culoare verde-oliv susceptibile a fi substanțe psihoactive. Plicul a fost sigilat și înaintat Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, în vederea efectuării cercetărilor necesare.

În baza celor constatate și a probatoriului administrat, față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului Rutier Cluj-Napoca sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și punerea în criculație sau conducerea unui vehicul neîmatriculat.

La expirarea măsurii reținerii, cel în cauză a fost prezentat instanței, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: