m install
petlinii
nello construct

Alexandru Cordoș are șanse mari de a prelua funcția de prefect al Clujului!

floris

În aceste zile se duc negocieri intense la București, pentru împărțirea unor funcții pe baza criteriilor stabilite de noua alianță de guvernare PSD-PNL-UDMR, iar funcțiile de prefecți și subprefecți urmează să fie stabilite.

Liderul PSD Cluj, Alexandru Cordoș, are șanse mari să devină noul prefect de Cluj. Asta în condițiile în care un criteriu stabilit în alianța de guvernare este acela că partidul care are președinția Consiliului Județean nu va avea și funcția de prefect. Ori, la Cluj, PNL-ul deține poziția de președinte al Consiliului Județean Cluj, prin Alin Tișe, iar din acest motiv nu poate avea pretenții la funcția de prefect.

PSD își dorește această poziție, mai ales că UDMR, care a deținut poziția de prefect în varianta vechii alianțe PNL-USR-UDMR, pare dispusă să renunțe la această funcție.

Alexandru Cordoș face parte din categoria politicienilor echilibrați, fiind dublu licențiat, în Economie (ASE București) și Drept (UBB Cluj). A fost director în cadrul Prefecturii Cluj (între 2001-2003), dar și senator în Parlamentul României.

Practic, poate fi un moment prielnic pentru revirimentul social-democraților clujeni, mai ales că un alt clujean, Vasile Dîrcu, a devenit ministrul Apărării Naționale.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: