Alexandru Cordoş: „Voi fi cel puţin o zi pe săptămână la Turda”

nello construct

Senatorul de Turda, PSD-istul Alexandru Cordoş (foto), a declarat astăzi presei că va fi prezent în municipiu cel puţin o zi pe săptămână. El a încercat astfel să combată idee că dacă ar fi din Cluj nu l-ar mai interesa zona în care a candidat. „Întotdeauna am fost un turdean în Cluj”, a ţinut să precizeze noul senator.

„Timpul va demonstra că mă voi bate pentru acest colegiu. Voi deschide un cabinet senatorial la Turda, care va fi primul din cele trei pe care intenţionez să le deschid în zona în care am candidat. Îi vom sprijini pe cei care conduc administrativ oraşul, dar vom fi o voce mai puternică ca până acum. Vrem să facem un alt fel de politică, o politică a tinerilor, o politică de dezvoltare durabilă. Împreună cu Ucu Faur am lansat câteva proiecte pentru Turda pe care vreau să le duc la capăt. Visul meu este ca Turda să devină o capitală regională, un centru economic, turistic şi agrar”, a mai precizat senatorul Alexandru Cordoş.

 

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: