Alexandra Mocean, cel mai nou jurnalist al redacției TurdaNews

alexandra mocean

Alexandra Mocean (22 ani)  este cel mai nou jurnalist al TurdaNews, fiind selectată în urma anunțului publicat, la care s-au înscris 9 persoane. Este absolventă a Facultății de Jurnalism (2020) și speră să aducă un suflu proaspăt în redacția TurdaNews.

”Mă numesc Alexandra și am terminat facultatea de curând. Îmi place să citesc, să scriu și să discut despre orice subiect posibil. Jurnalismul mă atrage pentru că este un domeniu dinamic și prin el o să pot să mă conectez la un alt nivel cu comunitatea din care fac parte.”, este descrierea pe care și-a făcut-o Alexandra Mocean.

Spune că a fost atrasă dintotdeauna de jurnalism, are idei care vizează interacțiunea TurdaNews cu cititorii în online și este convinsă că ”aș putea să atrag un public nou și tânăr în direcția TurdaNews”.

TurdaNews este principala sursă de informație din zona Turda-Câmpia Turzii, având lunar peste 200.000 de cititori unici, majoritatea din zona municipiilor Turda – Câmpia Turzii, a zonei rurale aferente, dar și din Cluj-Napoca, capitala județului. Pagina de Facebook a TurdaNews are peste 40.000 de urmăritori.

În acest moment, la TurdaNews există 5 jurnaliști: Gelu Florea, Daciana Derda, Florin Crișan, Alexandra Mocean și Eugen Pop.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top