Alex Bologa, un sportiv clujean nevăzător, s-a calificat la Jocurile Paralimpice de la Paris de anul viitor!

nello construct

Alex Bologa, un sportiv clujean nevăzător s-a calificat la Jocurile Paralimpice de la Paris de anul viitor, câștigând de curând medalia de aur la judo.

Recent, Alex Bologa a câștigat medalia de aur la judo, categoria 73 kg, în cadrul Jocurilor Mondiale IBSA (International Blind Sport Federation) – Jocurile Mondiale ale Nevăzătorilor, de la Birmingham (Marea Britanie), acest rezultat formidabil claificându-l la Jocurile Paralimpice de la Paris de anul viitor.

Bologa s-a impus în finala probei în fața lui Shamey Yergali, campionul mondial en-titre, din Kazahstan.

Judoka din Cluj-Napoca este dublu medaliat cu bronz la Jocurile Paralimpice, în 2016 la Rio si 2021 la Tokyo şi triplu campion european.

Jocurile Paralimpice vor avea loc la Paris în perioada 28 august – 8 septembrie 2024, după Jocurile Olimpice programate în perioada 26 iulie – 11 august.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: