Alertă alimentară: Două sortimente de îngheţată au fost retrase de producător de la vânzare

inghetata 1

CARREFOUR ROMÂNIA S.A. a iniţiat retragerea de la comercializare a unor produse ca măsură de prevenţie, existand suspiciunea ca acestea sunt neconforme. 

Două sortimente de îngheţată au fost retrase de producător de la vânzare, din cauza suspiciunii că nu sunt conforme, dar și pachete cu mărar mărunţit, ca urmare a depăşirii limitei maxime admise a reziduurilor de pesticide. 

Se recomandă persoanelor care deţin produse din lotul descris mai sus să nu le consume ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în magazinele de unde le-au cumpărat. Contravaloarea produselor va fi returnată, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

De asemenea, Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor anunţă şi retragerea de la comercializare a două sortimente de îngheţată:

”Vă informăm că producătorul CICOM SRL, a iniţiat retragerea de la comercializare a produselor, ca măsură de prevenţie, existand suspiciunea ca acestea sunt neconforme. Din grijă faţă de consumatori, REWE România recomandă clienţilor care au achiziţionat produsele mentionate mai sus sa NU le consume, ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în oricare magazin PENNY. Contravaloarea va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal”.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top