m install
petlinii
nello construct

Alertă alimentară: Două sortimente de îngheţată au fost retrase de producător de la vânzare

floris

CARREFOUR ROMÂNIA S.A. a iniţiat retragerea de la comercializare a unor produse ca măsură de prevenţie, existand suspiciunea ca acestea sunt neconforme. 

Două sortimente de îngheţată au fost retrase de producător de la vânzare, din cauza suspiciunii că nu sunt conforme, dar și pachete cu mărar mărunţit, ca urmare a depăşirii limitei maxime admise a reziduurilor de pesticide. 

Se recomandă persoanelor care deţin produse din lotul descris mai sus să nu le consume ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în magazinele de unde le-au cumpărat. Contravaloarea produselor va fi returnată, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

De asemenea, Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor anunţă şi retragerea de la comercializare a două sortimente de îngheţată:

”Vă informăm că producătorul CICOM SRL, a iniţiat retragerea de la comercializare a produselor, ca măsură de prevenţie, existand suspiciunea ca acestea sunt neconforme. Din grijă faţă de consumatori, REWE România recomandă clienţilor care au achiziţionat produsele mentionate mai sus sa NU le consume, ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în oricare magazin PENNY. Contravaloarea va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal”.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: