nello construct

ALERTĂ ALIMENTARĂ! Bomboane de ciocolată, retrase din magazinele Mega Image!

O nouă alertă alimentară a fost anunțată, de această dată fiind vorba de niște bomboane comercializate în magazinele Mega Image.

Mai exact, Mega Image a retras de la vânzare un produs alimentar destul de cătat de români, mai ales în preajma sărbătorilor. Este vorba despre MILKA BOMBOANE POM CU OREO.

Potrivit ANSVSA, produsul nu ar fi etichetat corespunzător și nu ar prezenta toate informațiile obligatorii în limba română, motiv pentru care se recomanda ca cei care au cumpărat deja acest produs, să nu îl consume, ci să îl returneze în magazinul de unde l-au cumpărat.

„Dorim să vă aducem la cunoștință că Mega Image a retras de la vânzare produsul MILKA BOMBOANE POM CU OREO300G cu numere de lot ZCT0232641; ZCT0232642 cu termenul de valabilitate: 31.03.2024. Retragerea produsului de pe piață și rechemarea acestuia de la consumatori au fost declanșate la solicitarea furnizorului, având în vedere că nu prezintă toate informațiile obligatorii în limba română, alergeni: lapte, grâu, soia, alune de pădure”, potrivit ANSVSA.

Cei care au achiziționat deja bomboane din lotul respectiv sunt rugați să nu le consume. Ei pot returna produsele, însoțite de bonul fiscal, până la data de 17.11.2023 în magazinele de unde le-au cumpărat.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: