nello construct

Alături de 20 de parteneri implicați, ”SpectACT” transformă comunitatea prin cultură!

În lupta împotriva bullyingului și pentru readucerea comunității locale în contact cu cultura, proiectul ”SpectACT” a reușit să se implice, până acum, în viețile a peste 1,000 de tineri din comunitate. ,,SpectACT” creează o strânsă colaborare între 20 de instituții partenere, toate conduse de aceeași viziune comună: să aducă schimbări pozitive în comunitate prin intermediul culturii, în special în rândul tinerilor și copiilor.

Atelierele au fost menite să creeze un spațiu sigur și deschis în care tinerii să își poată exprima experiențele, să învețe să gestioneze conflictele și să dezvolte empatie pentru cei din jur. Cu sprijinul partenerilor implicați, ”SpectACT” a reușit să inspire tinerii să își dorească să înțeleagă mai multe cu privire la acest fenomen.

Pe lângă formarea participanților, proiectul a reușit să colecteze zeci de povești ale tinerilor și să le transforme ulterior în piese de teatru, iar mai apoi într-un spectacol. Această inițiativă va aduce în prim-plan vocea și trăirile tinerilor, oferindu-le o șansa de a fi auziți și chiar ascultați de întreaga comunitate.

În calitate de parteneri în proiect, menționăm următoarele instituții și organizații și le mulțumim pentru contribuția lor semnificativă în tot ceea ce reprezintă această inițiativă:

Casa de Cultură Turda, Direcția Asistență Socială, Tour d’Art, Școala Andrei Șaguna, Colegiul Național Mihai Viteazul, Liceul Teoretic Josika Miklos, Colegiul Tehnic Răzvan Neagu, Liceul Teoretic Liviu Rebreanu, Colegiul Emil Negruțiu, Școala Horea Cloșca și Crișan, Școala Gimnazială Ioan Opriș, Școala Gimnazială Avram Iancu, Școala Teodor Murășanu, Club Științific Turda, Asociația Potaissa Art, Banca pentru Alimente, Activ pentru tine, Asociația pentru Mobilitate Socială și Educație Democratică, Asociația The Da Vinci System, Asociația Civic Arieș.

Datorită contribuției lor, proiectul ”SpectACT” continuă să crească și să inspire, abordând problema bullyingului și promovând schimbările pozitive în comunitate. Prin această colaborare, demonstrăm că schimbarea este posibilă, iar comunitatea noastră devine mai puternică și mai conștientă cu privire la acest fenomen.

”Spect ACT” este un proiect co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: