m install
nello construct

Al XVI lea simpozion de speleoterapie debutează joi la Turda

floris

Cel de-al XV-lea simpozion internaţional de speleoterapie se va desfăşura la Turda în organizarea Salinei Durgău, sub egida Uniunii Internaţionale de Speologie. Manifestarea are loc în perioada 4-6 octombrie.

Sunt aşteptaţi 150 de participanţi, dintre care peste 60 vor fi din străinătate din ţări precum Ucraina, Polonia, Belarus, Cehia, dar şi din Australia şi Canada.

Specialiştii vor oferi detalii despre lucrări de specialitate în sala Teatrului municipal Turda, iar în foaier se vor derula sesiuni de postere şi vor fi prezenţi furnizorii de aparatură medicală cu expoziţii de profil, specifice domeniului vizat de simpozion.

Este aşteptat să participe şi dr. Pavel Slavik, preşedintele Comisiei permanente de Speleoterapie.

Printre sesiunile prezentate în cadrul simpozionului se numără:  speleoterapia în mine şi peşteri, istorie, prezenţa şi calitatea factorilor  terapeutice (Microclimatul, fizica, chimie, microbiologice şi alte studii în diferite mine şi peşteri pentru a evalua prezenţa şi calitatea factorilor  terapeutici) pentru utilizate în domeniul sănătăţii şi turismului balneoclimaterică. 

Structura sectiuni subterane în mine şi pesteri cu factori de speleoterapeutica. Structura institutiilor medicale folosite, metoda speleoterapiei. Probleme de organizare de tratament speleoterapeutic în mine şi pesteri. De management, de protectie, problemele de inginerie, exploatarea minelor de diverse pesteri pentru speleoterapiei.

Mecanisme ale speleoterapiei în mine şi pesteri, rezultatele experimentale pe animale de laborator. Efectul chimic, biochimic, imunologic şi alte speleoterapiei din minele de pesteri si pentru pacientii cu diferite boli. Indicatii si contraindicatii. Modalitati de speleoterapie. Utilizarea speleoterapiei din minele de pesteri si de profilaxie, tratament si reabilitare a pacientilor cu patologii diferite.

Utilizarea de speleoterapie cu alte metode complementare si alternative (CAM) , tratamentul şi reabilitarea pacientilor cu patologii diferite. Perspective speleoterapiei în domeniul sănătătii.

Mecanism de haloterapie: microclimat, fizice, chimice, microbiologice şi alte studii. Rezultatele experimentale ale efectelor asupra haloterapy sistemelor şi mecanismelor implicate în boli diferite. Efectul clinic, biochimic, imunologic şi alte haloterapie pentru pacientii cu diferite boli.

Metode si materiale de haloterapie. Utilizarea de haloterapie şi haloterapia cu alte metode complementare şi alterntive (CAM) pentru profilaxia, tratamentul şi reabilitarea pacientilor cu patologii diferite.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: